Optische bril

Een optische bril van Optiek Vererfven is meer dan alleen een visueel hulpmiddel; het is een stijlvolle uitdrukking van jouw persoonlijkheid. Met zorgvuldig gekozen monturen en hoogwaardige glazen bieden we scherp zicht en comfort, terwijl je er fantastisch uitziet. Ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit en mode met onze optische brillen.

Zonnebril

In onze optiekzaak vind je een diverse collectie zonnebrillen, die zowel stijlvol als functioneel zijn. Van tijdloze keuzes tot eigentijdse modellen, we hebben zonnebrillen voor elke smaak. Bezoek onze winkel in Waregem en ontdek de perfecte zonnebril die je beschermt tegen schadelijke UV-straling en je look aanvult.

Kids

Kinderogen verdienen het allerbeste!

Een goede kinderbril moet stevig zijn en bij voorkeur voorzien van flexibele veren. Wij werken enkel met de beste merken, die tegen een flinke stoot kunnen en er ook nog eens leuk uitzien! De brillenglazen zijn vanzelfsprekend steeds uit kunststof gemaakt. De kunststof is de helft lichter dan glas, zo goed als onbreekbaar en dus veel veiliger!

Kom gerust langs met je kleine kapoen !

MiYOSMART

Het slimme brillenglas voor behandeling van toenemende myopie (bijziendheid) bij kinderen. Het MiYOSMART brillenglas is ontwikkeld om myopie te corrigeren én gelijktijdig de progressie van myopie te vertragen. Kom langs voor meer informatie!

Bekijk de video over MiYOSMART.

Gratis ravotbril

bij aankoop van een nieuwe kinderbril*

Gratis een 2de bril met verdunde, ontspiegelde glazen t.e.m. sterkte max +/-6 dpt (cil 2). Keuze uit optische – of zonneglazen. Klein supplement voor andere sterktes.
*Info en voorwaarden in de winkel.

Oogpleisters

Bij Optiek Vererfven bieden we zorgvuldig ontworpen oogpleisters aan. Ideaal voor kinderen met een lui oog of bijgevoegd oog. Onze pleisters zijn zacht, hypoallergeen en zorgen voor optimaal comfort terwijl ze helpen bij de behandeling.

Sportbrillen

Een goede sportbril is schokbestendig en stevig. De glazen zijn krasbestendig en beschermen de ogen tegen zon, wind, stof en steentjes. Bij ons vind je sportbrillen voor alle sporten.
De meeste sportbrillen zijn verkrijgbaar met unifocale of multifocale zonneglazen. Kom langs voor meer informatie !

Wielersport

Speciaal ontworpen voor optimale prestaties en bescherming tijdens het fietsen. Geniet van helder zicht, verminderde schittering en een comfortabele pasvorm, zodat je je volledig kunt concentreren op de weg.

Zwemmen

Ontworpen voor helder zicht en comfort in het water, bieden ze bescherming tegen schittering en waterdichtheid. Ga vooruit en maak een plons met vertrouwen en helder zicht, zowel in het zwembad als daarbuiten.

Rennen

Optimaliseer je zicht en bescherm je ogentijdens het rennen. Ervaar kristalhelder zicht, een ergonomische pasvorm en gestroomlijnde stijl terwijl je afstanden aflegt, speciaal afgestemd op jouw hardloopbehoeften.

optiekvererfven

Vind ons op Instagram